Pratite nas putem:

Grafički dizajn

Grafički dizajn je vrsta primjenjene umjetnosti koja uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja ili educiranja. Grafički dizajn poruku mora oblikovati tako da bude razumljiva i prepoznatljiva ciljnoj publici. Dizajn je upravo ono što stvara prvi dojam na vaše klijente, partnere i buduće potencijalne kupce. Bilo da ste upravo otvorili poduzeće ili obrt, pa vam je potreban vizualni identitet ili želite redizajnirati svoje postojeće tiskane materijale, ovdje smo da vam u tome pomognemo. U suradnji s vašim zahtjevima i mogućnostima izraditi ćemo Vaš kompletan vizualni identitet. Kreiramo zaštitne znakove i logotipove te grafička rješenja za razne tiskane materijale kao što su vizitkarte, memorandumi, kuverte, blokovi, leci, brošure, mape, naljepnice, razglednice, etikete, kutije, panoi, zastave, privjesci, web stranice i dr.


Offset tisak

Offset tisak je tisak gdje se boja transferira sa offsetne ploče na gumeni plašt, a s njega na arak papira. To je indirektni postupak umnožavanja tiskovne forme na tiskovnu podlogu. Za offsetni tisak važi pravilo da se s povećanjem naklade smanjuje cijena. Mi uspijevamo imati povoljnu cijenu i za male i velike naklade, a tiskamo kvalitetnim HEILDERBERG strojevima pogodnima za tisak na svim vrstama papira i po svim zahtjevima naručitelja, bez obzira radi li se o jednobojnim vizitkama ili "full color" katalogu. Tiskamo po CMYK ili PANTONE definiciji boja. Tu smo za tisak blokovske robe (otpremnice, dostavnice, računi, narudžbenice i dr.), prezentacijskih grafičkih proizvoda (katalozi, leci, brošure, deplijani, prospekti, plakati, stolni i džepni kalendari i dr.), potrošne grafičke robe (kuverte s tiskom logotipa, memorandumi, podlošci, etikete, naljepnice i dr.). Najveća prednost offsetnog tiska je vrhunska kvaliteta otiska i vrlo povoljna cijena za veće naklade.


Tampon tisak

Tampon tisakje tehnika dubokog tiska sa indirektnim otiskivanjem, gdje pomoću gumenog tampona prenosimo boju sa tiskovne forme, klišea, na željeni predmet. Ovu vrstu tiska koristimo za tisak ravnih i zakrivljenih površina predmeta izrađenih od raznih materijala kao što su plastika, staklo, keramika, guma, metal. Najčešći artikli za tampon tisak su olovke, privjesci, upaljači, šalice, pepeljare i sl promotivni artikli. Ovisno o vašim zahtjevima, ali i mogućnostima ove tehnike moguće je otisnuti motive od jedne boje do punog kolora. U suradnji s vama odabrat ćemo najpovoljije i najbolje rješenje tiska.


Digitalni tisak

Digitalni tisak je moderna tiskarska tehnologija koja ksenofotografskim postupkom pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir. Digitalni tisak znatno pojednostavljuje tiskarski poces, jer omogućuje tisak malih i srednjih naklada, bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku. Prednosti digitalnog tiska su mala naklada, brzina i kvaliteta otiska i vlastiti dizajn. Digitalni tisak izrađujemo na vrlo kvalitetnom digitalnom stroju XEROX, izuzetne kalibracije i postojanosti boja. Najveću otisni format je 320x450 mm, a maximalna gramatura papira za tisak je 320g. Dovoljno je da nam datoteku predate u nekom standardnom grafičkom programu ili se odlučite na naš dizajn i mi ćemo Vam najčešće u roku 24 sata izraditi traženi proizvod.


Sitotisak

Sitotisak je jedna od najstarijih tehnologija tiska. Sitotisak je metoda rada pomoću sita. To je svila napeta na okvir na kojoj je prethodno snimljen željeni motiv. Povlačenjem boje preko svile sitne čestice boje prolaze kroz tiskane površine na željeni predmet i tako ostavljaju otisak zadanog motiva. Boje koje se koriste u sitotisku imaju iznimno dug vijek trajanja i punoću na skoro svim tvrdim materijalima kao sto su plastika, metal, drvo, guma, staklo, keramika i na tkaninama. Najčešće koristimo ovu tehniku za tisak na tekstil kao što su majice, jakne, torbe, ruksaci, platnene vrećice i ostale sl. promotivne artikle. Osim toga radimo i plošni sitotisak na papir i PVC naljepnice kao i na ravne artikle poput rokovnika, mapa i sl. proizvoda.


Lasersko graviranje

Graviranje i rezanje (laserski-cnc) svih vrsta materijala: papir, drvo, pleksiglas, spužva, guma, gravograf, aluminij, staklo... Najsuvremenija laserska i cnc tehnologija za graviranje i rezanje svih vrsta materijala počevši od papira, kartona, kože, gume, drveta, forexa, plexiglasa, stakla, ogledala, kamenomramora i eloksirani ili plastificiranih metala.

Tiskara "BRZI"
Budančevica, Budrovačka 6a,
48362 Kloštar Podravski

info@tiskarabrzi.hr
tel./fax: 048/280-363